Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل بنیاد فارابی گفت: متاسفانه ما با پخش کننده‌های متخصص سینما با تعداد بسیار اندک روبرو هستیم. پخش کننده ای که تماماً به این شغل پرداخته و کل زمان خود را صرف آن کند بسیار کم است.

علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد فارابی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درباره نبود برخی فیلم‌های روز و عامه پسند در فهرست آثار خارجی جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: در هر صورت جشنواره جهانی فیلم فجر برای انتخاب آثار ملاک‌های خاص خود را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ملاک‌ها به دیدگاه دبیر جشنواره و خط مشی و سیاست‌های کلی جشنواره بر می‌گردد.

وی در همین راستا ادامه داد: تفاوت اساسی و اصلی جشنواره جهانی فیلم فجر با سایر جشنواره‌های منطقه در این است که جشنواره جهانی به دنبال کشف و شناخت آن دسته سینمای بین الملل است که شاید کمتر به آن بها داده شده است. البته در این میان موازین فرهنگی کشور در انتخاب آثار را نیز نباید فراموش کرد. موازینی که گاهاً انتخاب‌ها را برای دبیر محدود می‌کند.

مدیرعامل بنیاد فارابی درباره حضور آثار هنری و خاص در جشنواره جهانی فیلم فجر اذعان کرد: از نظر من جشنواره جهانی فیلم فجر خیلی به دنبال اکران آثار به عنوان مثال اکشن و روز هالیوودی دنیا نیست.

وی دلیل عدم موفقیت اکران آثار خارجی در طی سال را اینگونه تشریح کرد: واقعیت امر پخش آثار خارجی در اکران سالانه یک هنر است. به گمان من معرفی آثار در مهلتی که به اکران اثر خارجی مانده به شدت برای بازخورد مثبت اثر مهم و موثر است. فرصتی که تا به حال از آن به درستی استفاده نشده است.

این مسئول سینمایی کشور در همین رابطه تاکید کرد: اگر فیلم خارجی پیش از اکران درست معرفی شود قطعاً استقبال خوبی از آن خواهد شد. وقتی فیلمی خارجی اکران می شود بخش بسیار کوچکی از جامعه متوجه اکران این اثر می شوند. گاهاً فردی فیلمی را در خانه می بیند اما دوست دارد آن را در محیط سینما تجربه کند. در این بین باید معرفی خوبی صورت گیرد تا مخاطب از اکران آن فیلم مورد علاقه اش آگاه شود.

وی ضعف در معرفی فیلم‌های خارجی را مهمترین عامل کاهش مخاطب سینمای خارجی در ایران دانست و افزود: در کنار معرفی اشتباه و ضعیف، انتخاب نوع فیلم و زمان اکران می تواند از دلایل مهم و اصلی عدم استقبال عموم از اکران فیلم‌های خارجی باشد.

تابش در مورد مشکلات پخش آثار خارجی در ایران اظهار کرد: مساله اساسی این است که پخش کننده‌های ما باید میل به آموختن داشته باشند و خودشان در بروز کنند. پخش‌ کننده ها باید شیوه های جدید و درست بازار جهانی را بشناسند. ما به لحاظ تخصصی تعداد بسیار کمی از پخش کننده فیلم روبرو هستیم.

مدیرکل بنیاد سینمایی فارابی در همین مضمون خاطرنشان کرد: متاسفانه ما با پخش کننده‌های متخصص سینما با تعداد بسیار اندک روبرو هستیم. پخش کننده ای که تماماً به این شغل پرداخته و کل زمان خود را صرف آن کند بسیار کم است. به نظرم اگر تعداد بیشتری از پخش کننده های بروز و حرفه ای وجود داشت رقابت بهتر شده و وضعیت اکران در مورد آثار داخلی و خارجی به شدت ارتقا می‌یافت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علیرضا تابش اخبار سینما جشنواره جهانی فیلم فجر سینمای جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۰۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره پاسخ برتر امسال سومین سال فرخوان خود را که از پاسخ‌های علمی برتر به شبهات تقدیر می‌نماید اعلام کرده است که تمام مراکز واشخاص پاسخگو دراین طرح شناسایی وآثار واشخاص برتر مورد تقدیر واقع شدند؛ امسال نیز آخرین مهلت فراخوان تا پایان اردیبشهت اعلام گردیده است؛ تمام فعالان پاسخگو اعم از نوشتاری و هنری وکتاب وفیلم وانواع کار‌های فرهنگی که در عرصه پاسخ به شبهات فعالیت دارند دراین طرح می‌توانند با ارسال نمونه‌ای از آثار شرکت کنند.

از نویسندگان وفعلان مجازی پاسخگو وهنرمندان وخبرگزاری‌ها وسایت‌های پاسخگو دعوت می‌شود آثار خود را به دبیرخانه جشنواره که زیر نظر مدیر کل حوزه‌های علمیه ودرمرکز مطالعات وپاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه مستقر می‌باشد ارسال کنند.

موضوع جشنواره: تقدیر از فعالان و مراکز پاسخگو به شبهات دینی و حکمرانی اسلامی، همراه با اعطای جوایز به آثار برتر و حمایت از برگزیدگان

قالب‌های جشنواره: 

پژوهشی: کتاب، مقاله، پایان‌نامه.
ادبی: شعر، داستان، داستانک، ناداستان، رمان.
چندرسانه‌ای: فیلم، فیلم کوتاه، مستند، کلیپ، پادکست، موشن، پویانمایی.
تجسمی: عکس، عکس نوشته، اینفوگرافی، کاریکاتور، نقاشی.
بین‌الملل. بخش‌ویژه: رویکرد تهاجمی در مواجهه با شبهات.

معیار‌های انتخاب اثر:
ـ پاسخگویی تخصصی و تحلیل محتوا
ـ استفاده از شیوه‌های نوین پاسخگویی
ـ ارائه الگو‌های صحیح پاسخگویی به شبهات

شرایط آثار: 
ـ آثار پژوهشی نگاشته و چاپ شده در سال ۱۴۰۱
ـ عدم ارسال آثار ارسالی در جشنواره‌های قبلی

مهلت ارسال آثار: پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
اختتامیه جشنواره: پاییز ۱۴۰۳
ارسال آثار: https://jpb.pasokh.org

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی