Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاوه سجادی‌حسینی با اشاره به تأثیر پخش‌کننده‌های بین‌المللی بر حضور فیلم‌های ایرانی در جشنواره‌های مختلف تأکید کرد که سلیقه پخش‌کننده‌ها باعث شده فیلم‌های خوب بسیاری نتوانند به جشنواره‌ها راه پیدا کنند.

کاوه سجادی‌حسینی کارگردان سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: آسیبی جدی که سینمای ایران در عرصه بین‌الملل و حضور فیلم‌ها در جشنواره‌های مختلف می‌بیند ناشی از سلیقه پخش‌کننده‌های ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پخش‌کننده‌های بین‌المللی ما دارای نگاه و سلیقه‌ای هستند که با سلیقه خودشان فیلم‌ها را انتخاب کرده و به جشنواره‌ها می‌فرستند.

سجادی‌حسینی تصریح کرد: فیلم‌‌های بسیاری هستند که می‌توانند با حضور در جشنواره‌های مختلف دنیا موفقیت کسب کنند اما به دلیل سلیقه پخش‌کننده‌ها به هیچ جشنواره‌ای ارسال نمی‌شوند و این فیلتر به وجود آمده طبیعتاً باعث می‌شود همه فیلم‌های راه‌یافته به جشنواره‌های معتبر دنیا از سینمای ما شبیه هم باشد؛ در برخی مواقع هم نام فیلمساز است که باعث می‌شود فیلم به جشنواره راه پیدا کند.

او افزود: هر فیلم خوبی که دارای نگاه، حرف و زبان مختص به خود است باید راه خود را پیدا کند اما در سینمای ما به خصوص برای فیلمسازان جوان‌تر یا فیلمسازان مستقل این امکان بسیار کم است و راهی که آن‌ها باید برای رسیدن به جشنواره‌های معتبر جهانی طی کنند، بسیار سخت است. سینمای مستقل ما همانطور که امروز از اکران بر پرده سینماها حذف شده‌ است از حضور در جشنواره‌ها نیز حذف می‌شود.

این کارگردان در ادامه گفت: این شرایط تنها به سینمای ما مربوط است، در هیچ جای دنیا سلیقه پخش‌کننده‌ها اینقدر بر انتخاب فیلم‌ها برای حضور در جشنواره‌ها موثر نیست و در کشور ما علاوه بر همه مشکلاتی که وجود دارد، تحریم‌ها مشکلات را بیشتر کرده و دلیل دیگری بر این وضعیت است. در سال‌های اخیر فیلم‌های اصغر فرهادی که موفقیت‌های بسیاری در جشنواره‌ها کسب کرد توانست سلیقه‌ها برگرداند و دیگر مثل گذشته نیست که فقط یک دسته مشخص به جشنواره‌ها راه پیدا کنند.

کارگردان فیلم سینمایی «بوفالو» در ادامه با اشاره به تأثیر قدرت پخش‌کننده‌‌ها در موفقیت آثار سینمایی، اظهار داشت: یک پخش‌کننده حرفه‌ای قطعاً بر موفقیت یک فیلم تأثیرگذار است. اگر یک فیلم تنها از طریق سایت آپلود شود و پخش‌کننده در جشنواره حضور نداشته باشد تا فیلم را به مسئولان آن معرفی کند، طبیعی است که احتمال موفقیتش به حداقل برسد. جشنواره‌ها هم به نظر من ملاک و معیار مشخصی برای انتخاب فیلم‌ها ندارند، در جشنواره فیلم کن که شاید معتبرترین رویداد سینمایی جهان است، یک سال فیلمی قصه‌گو جایزه می‌گیرد و سال بعد یک فیلم هنری و متفاوت.

او افزود: در همه جای دنیا یک سری فیلمساز وجود دارند که فقط برای حضور و موفقیت در جشنواره‌ها فیلم می‌سازند. این نگاه در کشورهای مختلف وجود دارد و حتی برخی فیلمسازان روی موج جشنواره‌ها حرکت کرده و به رویکرد آن‌ها توجه دارند. مثلاً در کشور رومانی دو فیلمساز خوب کریستین پویو و کریستین مونجیو فیلم می‌سازند که پویو هیچ‌گاه توجهی به جشنواره‌ها نداشته اما به نظر من مونجیو فیلمسازی است که به جشنواره‌ها و موفقیت در آن‌ها توجه دارد.

سجادی‌حسینی در پایان گفت: امروز حتی فیلم‌های سینمای بدنه ما هم در جشنواره‌های مختلف جهانی حضور دارند؛ فیلم‌های پرفروشی که قبلاً کمتر آن‌ها را در جشنواره‌ها می‌دیدیم اما اینکه همیشه قدرت در انتخاب فیلم‌ها برای راه یافتن به جشنواره‌ها تأثیرگذار است تنها مربوط به کشور ما نمی‌شود. سال گذشته یک مصاحبه از برادران داردن می‌خواندم که خبرنگار از آن‌ها پرسیده بود، چرا فیلم شما به اسکار فرستاده نشد و آن‌ها هم به این نکته که قدرت در دست آن‌ها نیست اشاره کردند و اینکه فیلم را جناحی انتخاب می‌کند که قدرت را در دست دارد. این وضعیت در همه جای دنیا به اشکال مختلف وجود دارد و تنها مربوط به سینمای ما نمی‌شود اما در کشور ما علاوه بر این مسائل مشکلات بسیاری وجود دارد که مثلاً یکی از این مشکلات حتی به خود فیلمسازان برمی‌گردد. من در بین فیلمسازان فیلم کوتاه دیده‌ام که به جشنواره ایمیل زده و می‌گویند که فلان فیلمساز بنا بر دلایلی نباید در جشنواره باشد و این ایمیل‌ها قطعاً امتیازات منفی برای یک فیلمساز خواهد بود. متأسفانه یک فیلم ایرانی مراحل بسیار سختی را باید برای رسیدن به جشنواره‌های معتبر دنیا طی کند که معمولاً موفق نیستند و یا زمان امکان ارسال فیلم به پایان می‌رسد یا فیلم کلاً هیچ راهی برای رسیدن به جشنواره‌ها پیدا نمی‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جشنواره های جهانی سینمای بدنه کاوه سجادی حسینی جشنواره های مختلف سلیقه پخش کننده ها جشنواره های معتبر جشنواره ها جشنواره ها سجادی حسینی سینمای ما راه پیدا یک فیلم فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶

پیش‌بینی می‌شود تورم جهانی پس از رسیدن به اوج ۸.۷ درصدی در سال ۲۰۲۲ به ۵.۹ درصد در سال ۲۰۲۴ کاهش پیدا کند و تا سال ۲۰۲۶ به ۳.۷ درصد برسد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نرخ تورم جهانی به‌تدریج در حال کاهش، اما این کاهش کند بوده است. سوال این است که آیا تورم به اندازه کافی کاهش پیدا می‌کند تا سیاست‌های پولی را تسهیل کند یا خیر. فدرال رزرو تاکنون نرخ‌ها را به مدت ۹ ماه در میان تورم اصلی قوی‌تر از حد انتظار نگه داشته است که این اقدام قیمت‌های نوسان انرژی و مواد غذایی را حذف نمی‌کند.

با این حال با نگاهی بیشتر به آینده، پیش‌بینی‌های تورم صندوق بین‌المللی پول (IMF) نشان می‌دهد که با کاهش فشار قیمت‌ها، تورم کاهش پیدا می‌کند، اما مسیر کاهش تورم خالی از ریسک‌های ناشناخته نیست.

چشم‌انداز تورم صندوق بین‌المللی پول

طبق آخرین پیش‌بینی‌های صندوق بین‌المللی پول برای نرخ تورم جهانی تا سال ۲۰۲۶، تورم جهانی پس از رسیدن به اوج ۸.۷ درصدی در سال ۲۰۲۲ به ۵.۹ درصد در سال ۲۰۲۴ کاهش پیدا خواهد کرد. این امر نشان‌دهنده روندهای تورم امیدوارکننده در میان رشد انعطاف‌پذیر جهانی است.

در حالی که تورم تا حد زیادی به دلیل کاهش قیمت انرژی و کالاها کاهش پیدا کرده است، تورم بالای مداوم خدمات چالش‌هایی را برای کاهش فشار قیمت‌ها ایجاد می‌کند. علاوه بر این، صندوق بین‌المللی پول خطر بالقوه تشدید درگیری در خاورمیانه را برجسته می‌کند که می‌تواند به شوک‌های قیمت انرژی و هزینه‌های حمل‌ونقل بالاتر منجر شود.

این تحولات می‌تواند بر سناریوهای تورم تأثیر منفی بگذارد و بانک‌های مرکزی را به اتخاذ سیاست‌های پولی سخت‌تر ترغیب کند. به‌طور کلی پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۲۶، تورم جهانی به ۳.۷ درصد کاهش داشته باشد که به‌طور قابل توجهی بالاتر از هدف دو درصدی تعیین‌شده توسط چندین اقتصاد بزرگ است. از سوی دیگر در این سال می‌توان شاهد واگرایی در مسیر تورم بین اقتصادهای پیشرفته و نوظهور بود.

در حالی که پیش‌بینی می‌شود کشورهای ثروتمند تا سال ۲۰۲۶ نرخ تورم را نزدیک‌تر به هدف دو درصدی ببینند، پیش‌بینی می‌شود که نرخ تورم در اقتصادهای نوظهور به ۴.۹ درصد برسد که به میانگین‌های قبل از همه‌گیری نزدیک‌تر خواهد شد.

کد خبر 750447

دیگر خبرها

  • شهروندان در آذربایجان‌غربی در ارتفاعات و مسیر رودخانه‌ها اتراق نکنند
  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • امروز همه دنبال هاشمی‌نسب می‌گشتند!
  • «هفت» از امشب روی آنتن می رود /موضوع سینمای‌ جنایی
  • سری جدید برنامه «هفت» از امشب در قاب تلویزیون
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • «هفت» از امشب راهی آنتن می‌شود/ بررسی موضوع جنایی
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد